Search

Over ons

Over Tws Tweewielers

Welkom bij TWS Tweewielers, dé specialist op het gebied van fietsen! Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de aankoop van uw nieuwe fiets, maar ook voor reparaties en onderhoud.

Bij TWS Tweewielers staat service hoog in het vaandel. En sta ik voor u klaar om u te helpen bij al uw vragen en wensen. Of u nu op zoek bent naar een stadsfiets of een elektrische fiets? Kom gerust langs voor een passend advies. 

Ik vind het belangrijk dat u veilig en comfortabel kunt fietsen en daarom bied ik naast onze verkoopactiviteiten ook reparatie- en onderhoudsservices aan. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een grote onderhoudsbeurt, u kunt er op rekenen dat uw fiets weer in topconditie is.

Kom gerust eens langs in de winkel en laat u adviseren. U kunt rekenen op persoonlijke aandacht en een uitstekende service. Bij TWS Tweewielers staat uw fietsplezier voorop!

Ik ben zeer tevreden over TWS Tweewielers! De service is uitstekend en werd ik zeer deskundig en vriendelijk geholpen. Ik heb hier een nieuwe fiets gekocht en ook mijn oude fiets laten repareren. Beide keren ben ik zeer goed geholpen en was de service top. De reparaties werden snel en vakkundig uitgevoerd en mijn nieuwe fiets is helemaal naar wens. Ik kan TWS Tweewielers dan ook van harte aanbevelen!

onderhoud van uw fiets

Het regelmatig onderhouden van uw fiets is van groot belang om optimaal en veilig te kunnen blijven fietsen. Net als elk ander voertuig heeft uw fiets regelmatig onderhoud nodig om in goede staat te blijven en storingen te voorkomen.

Tijdens een onderhoudsbeurt worden verschillende onderdelen van uw fiets gecontroleerd, schoongemaakt en gesmeerd. Zo worden bijvoorbeeld de remmen, versnellingen, banden en ketting geïnspecteerd en indien nodig bijgesteld of vervangen. Door regelmatig onderhoud voorkomt u dat onderdelen sneller slijten, waardoor u minder vaak hoeft te investeren in dure reparaties of vervangingen.

Daarnaast zorgt een goed onderhouden fiets ook voor een veiligere fietservaring. Goed werkende remmen en verlichting zijn essentieel voor uw veiligheid op de weg. Een onderhouden fiets voorkomt onverwachte storingen en verkleint daarmee de kans op ongelukken.

TWS Tweewielers biedt onderhoudsbeurten aan voor uw fiets om er voor te zorgen dat uw fiets weer als nieuw functioneert. Maak gerust een afspraak of kom langs in onze winkel voor meer informatie over onze onderhoudsbeurten en het belang van goed fietsonderhoud.